ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ

Να γίνουμε το κατάστημα με το μεγαλύτερο πελατολόγιο αγροτών σε όλη την Ελλάδα. Να μεταφέρουμε την τεχνογνωσία τις γνώσεις τις λύσεις και τις συμβουλές μας σε όλους τους αγρότες όλη την Ελλάδα. Ώστε η αγροτική παραγωγή νε εκτοξευτεί στα ύψη. Ήδη οι πελάτες μας είναι χιλιάδες σε κάθε σημείο της χώρας. Μαζί θα συνεχίσουμε την επιτυχημένη πορεία. Είμαστε και θα είμαστε εδώ για εσάς. Δίπλα στον Έλληνα Αγρότη. Με προϊόντα δοκιμασμένα και λύσεις σίγουρες.

ΟΡΑΜΑ

Το όραμα μας είναι το κατάστημα μας και οι πελάτες μας να γίνουν οι πιο επιτυχημένοι και πιο παραγωγικοί πανελλαδικά και πανευρωπαϊκά στον γεωπονικό και αγροτικό τομέα. Παράδειγμα προς μίμηση από τους συναδέλφους μας.

ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Επιστήμη πρόκληση. Με μεγάλη ιστορία στην χώρα μας.3 Γεωπονικές σχολές πανεπιστήμια στην Ελλάδα. Χιλιάδες Γεωπόνοι. Εκατοντάδες καθηγητές. Μαθήματα όπως φυτοπαθολογία γενετική φυσιολογία μικροβιολογία χημεία βιοχημεία ιολογία οικολογία δενδροκομία οινολογία αμπελουργία βοτανική μελισσοκομία κακοτεχνία ανθοκομία τεχνολογία τροφίμων υδραυλική μάρκετινγκ στατιστική μαθηματικά φυσική μετεωρολογία γεωγραφία γεωλογία λαχανοκομία μηχανολογία εντομολογία τοπογραφία. Πληροφορική αρχιτεκτονική τοπίου ζωοτεχνία ζωολογία και άλλα πολλά. Η επιστήμη πρόκληση για μας. Ελπίζουμε να γίνει και δική σας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ AGRO-CENTER.GR

To agro-center.gr σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που δίνετε όλα αυτά τα χρόνια και σας το ανταποδίδει με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Tags

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΣΠΟΡΟΙ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝΔΡΑ ΦΥΤΑ ΒΟΛΒΟΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ  ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΓΚΑΖΟΝ ΧΩΜΑΤΑ ΦΥΤΟΧΩΜΑΤΑ ΤΥΡΦΗ ΕΡΛΙΤΗΣ