ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ AGRO-CENTER.GR

Το www.agro-center.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο εμπορεύεται προϊόντα μέσω διαδικτύου της ατομικής εταιρείας Κωνσταντίνου Δόλγηρα.

α) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ολο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος και ο σχεδιασμός αυτού αποτελούν πνευματική ιδιοκτήσία της εταιρείας και προστατεύονται απο την ισχύουσα νομοθεσία. Κατά συνέπεια απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αντιγραφή ή τροποποίηση των περιεχομένων των ιστοσελίδων μας, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας.

β) ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ

Οι ιστοσελίδες της εταιρείας περιέχουν πληροφορίες για τα προϊόντα που εμπορεύεται και τις υπηρεσίες που προσφέρει. Τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα που περιλαμβάνονται στην εν λόγω σελίδα αποτελούν ιδιοκτησία της εταιρείας και απαγορεύεται η χρήση τους και η αντιγραφή τους.

γ) ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ

H εταιρεία δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σχετικά με την ταυτότητα της εταιρείας και τα προϊόντα της. Ωστόσο δεν ευθύνεται για οποιοδήποτε λάθος μπορεί να γίνει εκ παραδρομής κατά την καταχώρηση των ηλεκτρονικών δεδομένων.

δ) ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Η αποστολή των προϊόντων θα γίνεται στη διεύθυνση που ορίζει ο πελάτης. Για παραγγελίες άνω των 300 ευρώ με βάρος κάτω από 8kgr που αφορούν παραδόσεις εντός Αθήνας τα μεταφορικά έξοδα είναι δωρεάν. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις το κόστος των μεταφορικών εξαρτάται απο τον τρόπο αποστολής με ταχυμεταφορές ή μεταφορική εταιρεία και απο τον όγκο και το βάρος των προϊόντων. Εφόσον ζητηθει επιπλέον ασφάλιση των εμπορευμάτων ή χρήση ανυψωτικού μηχανήματος (γερανός) κατά τη μεταφορά το κόστος θα επιβαρύνει τον αγοραστή. Για μεταφορές που έχουν καθυστερήσει απο εξωγενείς παράγοντες (όπως ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ) ή απο υπαιτιότητα της μεταφορικής, η εταιρεία δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη.

ε) ΚΙΝΔΥΝΟΙ

Από τη στιγμή που τα εμπορεύματα παραδοθούν στον πελάτη η εταιρεία δεν φέρει οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με απώλεια, καταστροφή, κλοπή ή φθορές των προϊόντων ή των συσκευασιών τους. Εφόσον ο πελάτης παραλάβει το εμπόρευμα απο εκεί και πέρα ισχύει η εγγύηση που αφορά το κάθε προϊόν και παρέχεται απο την επίσημη αντιπροσωπεία.

στ) ΤΙΜΕΣ

Η εταιρεία μπορεί ανά πάσα στιγμή να προβεί σε αλλαγή τιμών, όποτε αυτή το θεωρεί αναγκαίο, χωρίς να υποχρεούται να ενημερώσει τον αγοραστή. Οι τιμές που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα μας (agro-center.gr) είναι για παραγγελία μέσω Internet και αποστολή στο χώρο σας. Οι τιμές καταστήματος ενδέχεται να διαφέρουν οπότε για παραλαβή από το κατάστημα επικοινωνήστε μαζί μας.

ζ) ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς μόνο κατόπιν συνεννόησης και εφ’ όσον το προϊόν δεν έχει ανοιχτεί ή χρησιμοποιηθεί ή έχει αλλοιωθεί η συσκευασία του.Το κόστος των μεταφορικών, όλων των επιστρεφομένων προς την εταιρεία προϊόντων, επιβαρύνει τον αγοραστή. Σε περίπτωση εσφαλμένης αποστολής προϊόντος η οποία οφείλεται στην εταιρεία μας ή στους προμηθευτές μας και είναι σε άψογη κατάσταση θα επιστρέφεται με δικά μας έξοδα.

η) ΧΡΗΣΗ ΑΠΟ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας απο πρόσωπα τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους ή δεν έχουν απο τον νόμο την απαιτούμενη δικαιοπρακτική ικανότητα.

θ) ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΥΘΥΝΗ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

Η χρήση της ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη-επισκέπτη. Η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει άμεσα ή έμμεσα κατά την επίσκεψη σας στον διαδικτυακό μας΄χώρο.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ AGRO-CENTER.GR

To agro-center.gr σας ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη που δίνετε όλα αυτά τα χρόνια και σας το ανταποδίδει με τις καλύτερες τιμές της αγοράς.

eshop

Tags

ΓΕΩΠΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΦΥΤΟΦΑΡΜΑΚΑ ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ ΣΠΟΡΟΙ ΔΕΝΤΡΑ ΔΕΝΔΡΑ ΦΥΤΑ ΒΟΛΒΟΙ ΑΡΔΕΥΤΙΚΑ ΑΝΤΛΙΕΣ ΝΕΡΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΑΛΥΣΟΠΡΙΟΝΑ  ΟΙΝΟΛΟΓΙΑ ΨΑΛΙΔΙ ΚΛΑΔΕΜΑΤΟΣ  ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ΕΛΙΑΣ ΦΥΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑΣ ΓΚΑΖΟΝ ΧΩΜΑΤΑ ΦΥΤΟΧΩΜΑΤΑ ΤΥΡΦΗ ΕΡΛΙΤΗΣ